12 August, 2012

Tutorial na modre liceni s paletkou Technic Electric(Mozna koupe)

Tak jsem se tentokrat namalovala do modra, tak juknete. Jinak kdo ma zajem o ty paletky, tak pisnete, info najdete v clanku o prodeji nebo na mem druhem blogu. Odkaz najdete na hlavni strance meho blogu.





18 comments:

  1. No konecne jsem se toho videa dockala, to byla doba :-D ;-) Moc pekne liceni, ta modra se mi libi a pigmentace vic nez skvela! Novy make-up od Avonu si myslim taky jde, barva Ti sedi, i kdyz se to tedy takhle pres pc tezko posuzuje, chtelo by te videt nazivo ;-) Pak kdyztak o make-upu natoc nejakou recenzi, libi se mi, ze je hodne svetly, ja jsem jak vyblitina a tezko na sebe ty svetle odstiny shanim ;-) Mej se, Monika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdybychom ji viděli na živo, tak se s ní rovnou i poblijeme a posereme :D Fůj jedno prase!!!

      Delete
    2. Moni, dekuji za komentar a urcite se o make-upu zminim :)

      Delete
    3. Pro Anonyma. To aby jsi me nazivo radeji ani nepotkal/a. Nerada bych ti delala zle:D :D :D :D :D

      Delete
  2. to není možný kolik sraček používáš a přesto máš šílenou pleť. měla by sis vytrhat toho kníra a oholit kotlety.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik za radu ;) budu nad tim uvazovat :D

      Delete
  3. A to obočí jak Brežnev, s tím by se taky mělo něco udělat... No a nebo rovnou si dát na hlavu kýbl a nevylejzat z domu, a rázem by byl svět pro nás příjemnější :)
    Přeji pěkný den všem, kdo umí rozumně posoudit zda nevypadá opravdu jak bachyně zkřížená s člověkem, a ne že se tady prezentují lidi, co právě jsou zmíněným příkladem...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja myslim, ze ty jsi rozumu moc nepobral/a :) z takovych lidi se mi chce tak akorad blejt, a to te nemusim ani videt mily anonyme ;)

      Delete
  4. Co takhle dobrovolne vypadnout z meho blogu hmmm? :)

    ReplyDelete
  5. Teda tak jsem se sla podivat na komentare a nestacim se divit! Tady Ti nekdo wimim nekdo hodne zavidi a asi je natolik zakomplexovany a znudeny, ze Ti to musi i psat. Nic si z tech trapackych komentu nedelej, jsi fajn hezka holka a ostatni at se jdou vycpat! Monika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moni dekuji. To vis, ze si z toho nic nedelam :) Schvalne ty komentare tu nechavam, protoze ty lidi strapnujou leda sami sebe a ukazujou svoji hloupost celemu narodu :)
      jeste jednou dekuji :)

      Delete
    2. lidé ukazují svojí hloupost celému národu ... to si děláš srandu, že tohle myslíš vážně. takže za á, svoji hloupost tady ukazuješ možná tak ty se svojí češtinou a za bé děláš, jak když tvuj blog čte celej národ, i když seš ráda za svých ušmudlaných 42 čtenářů.

      Delete
    3. no jo no, tu Cestinu uz moc nepouzivam, takze je pravda, ze mi obcas neco vypadne, ale kdo me zna, vi, ze debil nejsem ;) Hele Barborko, me vubec netrapi, ze mam par usmudlanych ctenaru, jak ty pises. A ano, jsem za ne rada, protoze nepotrebuju jich mit 1000, ktery by mi 'zneprijemnovali' zivot jako vy. Vis krasko? A mas neco za ceeeee krehulko?

      Delete
    4. Hodte si tohle radeji do prekladace. i kdyz nevim jestli vam to vubec dobre prelozi ;)
      If you think that I will be sad from comments of people who do not know me and do not like me, so you are very much mistaken darlings :*
      and if you think, that I will cancel my blog, it's not true, because It's my thing and I am not going to stop It, because of you :)
      And if you don't like it, I can give you a small advice: just ignore my blog and you tube channel. That's all.
      THAT'S THE END OF IT.

      Delete
    5. neumíš česky, tak tady machruješ s primitivní angličtinou? si ubohá :D

      Delete
    6. Ja myslela, ze 'si' se v tomto spojeni neuziva. uziva se 'jsi uboha' !!!

      Delete
    7. škoda, že je rozdíl mezi hrubkou a nespisovnou češtinou. už si ty argumenty nech ok a di natočit nějaký best of video, nemam na co koukat. tak šup šup.

      Delete
    8. no konecne poradny slovo :))) akorad, ze ja nemusim tocit best of videa. Ja nemam jaksi tu potrebu byt nejlepsi. A nechame uz toho ju. Je to fakt smesny. Proste zaskodnici byli, jsou a budou. Jen nechapu, proc je Martin pravidelnym ctenarem, kdyz jsem tak hrozna...no ale kazdeho vec

      Delete

Dekuji za vas komentar :)