18 August, 2012

Tvarenky Bourjois

Ahojte. Protoze jsem zjistila, ze se momentalne nejak moc zajimam o tvarenky od moji oblibene znacky BOURJOIS, tak jsem si rekla, ze se o to s vami podelim a budu doufat, ze mi napisete nejaky svuj nazor, pokud jste tuto tvarenku vyzkouseli a take v jakem odstinu. Vsechny jsou tak uzasne, ze ja mam dilema, jakou si vybrat. Vzala bych si vice odstinu, ale bohuzel tato kosmetika nepatri mezi levne, takze se budu muset uskromnit a vzit si max. dve :) Vzit si jednu, to by byl snad hrich :D
Takze holky, jakou barvicku mi doporucujete?



JSOU BOZIIIIIIIII :))))

6 comments:

  1. Opravdu krásné barvičky a hlavně kvalitní už pomalu od jiné značky ani nekupuji.Já mám tu první a druhou zleva jak máš na ruce anebo se mi líbí takové do meruňkové barvy.Jediné barvy co se mi moc nelíbí jsou vyloženě takové barbínkovské.

    ReplyDelete
  2. Bourjois má snad nejlepší tvářenky na světe..
    Mám odstín 16 - Rose coup de foudre. Je to taková růžovooranžová barvička a vypadá, že obsahuje shimmer. Na tváři se ovšem skoro neleskne a mně osobně velmi vyhovuje. Nikdy se mi totiž nestalo, že bych kvůli ní vypadala jako marfuš. Zkrátka skvělá věc na přirozené líčení. Ráda bych ale vyzkoušela i jiné odstíny, takže jsem zvědavá na další příspěvky :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji take za tip. Urcite se pochlubim, jake si koupim :)

      Delete
  3. ahoj moc te chci pozvat ke mne na giveaway http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/08/my-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Dekuji za vas komentar :)