29 September, 2012

Slibovane video Kosmetika MUA Nakupovanicko zari

A je to tu. Kosmetika mi lezi doma uz dele, ale cekala jsem na nakupy a taky na cas natocit toto video. Musim se priznat, jsem hrozne rada, ze mam tuhle kosmetiku primo u nosu, stejne tak, jako ja vam zavidim Essence v DMku :) Postupne otestuju vse co se da a prozradim vam taje teto cenove, ale pri tom kvalitni kosmetiky.

odkaz na stranky MUA: http://www.muastore.co.uk/index.php/
















 Vypujcene foto



10 comments:

  1. Hezkej haul, a MUA posila i do CR a nekdy i zadarmo kdyz maji akci:) Videlas uz jejich novy vyrobky? Maji kremovy tvarenky a koralky na nehty jako Ciate:) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. jj, je to super, ze mate moznost nakupu pres e-shop. novinky jeste na shopech nebyli

      Delete
    2. Ja ziju v Anglii:) A uz v obchodech jsou od 26.:)x

      Delete
  2. Kosmetika MUA je mi moc sympatická - za málo peněz hodně muziky. :) Paletky vypadají úžasně, už se moc těším na recenze. Původně jsem si chtěla koupit paletu 88 stínů od značky Zoeva, ale po tvých příspěvcích asi vyhraje MUA. Škoda, že se tu nedá sehnat jinak než přes internet. Jak je možný, že sem jde tak málo úžasných věcí?

    ReplyDelete
  3. Kosmetika MUA se mi moc líbí - dobrá kvalita za dostupnou cenu. Už dlouho hledám nějakou větší paletu stínů, přemýšlela jsem o cool shimmer palette od značky Zoeva. Ale po tvých příspěvcích a kladném hodnocení Péti (petralovelyhair) půjdu asi do palety Immaculate od MUA. Škoda, že se tu nedá sehnat jinak než přes internet. Jak je možný, že tu většina super věcí není k dostání?
    Jako rtěnkový maniak jsem zvědavá na tvé hodnocení rtěnek. Podle Péti jsou to spíš balzámy, pigmentace nic moc. Ale může se to samozřejmě u jednotlivých dostínů lišit. Už se těším na další článek nebo video!

    ReplyDelete
  4. Ty paletky vpadají skvěle :-)

    ReplyDelete

Dekuji za vas komentar :)