10 September, 2012

Video..Moje kolekce lesku na rty

Pokracovani videa, tentokrat lesky na rty :)





13 comments:

  1. Ten lesk, jak ukazuješ ve 4:20 mám taky, jen v jiném odstínu a taky mě pálí :( Jinak ta barva je moc hezká i aplikátor se mi líbí, ale třeba když si ho dám v zimě a ještě mě pálí tenhle lesk, tak je to fakt peklo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. to jo tedy :D ja ho mam spis k cuchani :D :D

      Delete
    2. tou složkou jsou výtažky z chilli papriček- ty jsou také důvodem, proč lesk zvětšuje rty. Při nanesení dochází k reakci s jemnou kůží na rtech. Jinak je opravdu výborný, v létě příjemně chladí (když nepočítám prvních 10 vteřin jeho pálivosti)

      Delete
  2. Ahoj Míšo,
    super video - jako vždy. Až budeš někdy objednávat Elf, doporučuju zkusit luxusní tekutou rtěnku. Je to něco mezi leskem a rtěnkou, na rtech jsou moc příjemné. Mám 6 odstínů (nediv se, minule jsem psala, že jsem maniak na rtěnky a vlastně cokoli na pusu) a jsem s nimi strašně spokojená. Zajímal by mě tvůj názor, vzhledem k tomu, že lesky nemusíš... Těším se na nové video o tvé kosmetice!
    Pavla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pavli, dekuji. Urcite ji vyzkousim a dam vedet :)

      Delete
    2. Tak teď je to zase "supervěrná" čtenářka Pavla jo? :D Copaaakk? Monička tě už omrzela?? :D Ty máš teda dost, holka... To je ještě ubožejší, než kdyby jsi přiznala, že ti to tu nikdo nečte a nepsala falešné komentáře... :D :D

      Delete
    3. Ty jsi trubka. Ja si nemusim psat komentare, proc bych to asi tak delala? Jses trapna, fakt. A jses jeste trapnejsi, ze muj blog stale sledujes. To je sila :D :D Asi me fakt milujes

      Delete
  3. Nemohu bez tebe být! Lásko mááá... :D :D Ty jsi trapná, vždyť ani neumíš psát bez chyb... No asi proto, že Ti tenhle ubohej blog nikdo nečte co?? :D Já se sem vždycky chodím strašně pobavit.... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diky bohu, ze nejsem tak chytra jako ty :D

      Delete
  4. Také si říkám... Ono těch nechápavých, natrvdlých a přiblblých, je na tom světě také potřeba.. Takže Wimim, díky že exstuješ :) A můžeš reprezentovat svou skupinu (nebo spíš i "rasu" :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muzu osobni dotaz? Jen tak mezi nama, co mas za skolu? I kdyz pochybuju, ze budes uprimna

      Delete
  5. Pěkné video :) a docela pěkná sbírka lesků, na to že je tak často nepoužíváš :D Já jich mám jen pár, protože taky jim moc nedám :) i když teď přes léto jsem je používala docela často.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee ahoj Skodulko :)) No to mas pravdu, mam jich dost a zbytecne mi tam lezi :) asi budu muset zacit pouzivat, i kdyz ted pres zimu tomu nejak neverim, protoze se nosi saly a to ja tuplme nesnesu. Dekuji za koment :) tesim se na dalsi video :))

      Delete

Dekuji za vas komentar :)