21 June, 2012

a je to tady ;) moje prvni GIVEAWAY damy :)))

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhooooooooooooojjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkyyyyyyyyy. dneska mam skvelou naladicku, protoze vas muzu konecne obdarovat a to nejen jednu, ale hned dve slecny :)
pravidla jsou jednoducha:
1) prihlasit se k odberum na mem YOU TUBE
2) byt pravidelnym ctenarem tohoto blogu ;)
a kdo splni i 3. moznost, muze si pridat jeden komentar navic, a tim zvysit sanci na vyhru.
3) sledovat me na FACEBOOKU tj. dat like na me strance Wimim
http://www.facebook.com/Wimim
nezapomente napsat svuj email, at vas muzu kontaktovat o pripadne vyhre a pokud splnite vsechny tri body, tak do druheho komentare mi pisnete, to je druhy komentar za pridani na facebooku i s emailem prosim, at mam prehled :)
Nooooo damy, kazdopadne preji vam vsem stesticko a drzim palecky, jeste ze mam dve ruce ;) protoze, vylosovana dama cislo 1. vyhraje tuto vyhru


Lesk na rty od Avonu Glazewear Sparkle odstin Shimmering Amethyst
Tuzku na oci AVON Color trend Kajalstick hneda/cerna
Nausnicky vlastni vyroby (made by Michelle :D :D ) oranzove - doufam ze potesi ;)

A dama cislo 2. vyhraje toto:


Toaletni vodu od Avonu Eternal magic 30ml
Nausnicky vlastni vyroby tez made by Michelle :D modre

Tak to je vse. Doufam, ze se vam ceny libi  budu se tesit na dalsi giveaway, kterou vam za vasi prizen opet pripravim :)
Hrozne moc vam dekuji, jste uzasni, uz tohle je pro me velky uspech a moc si toho vazim, opravdu.
Abych nezapomnela GIVEAWAY bude probihat od 21/06/2012 do 05/07/2012
Good luck to everyone :*
Vase Misha

103 comments:

  1. Ahooojky :) Krásňoučké videika. :) Ráda na tebe koukám a i poradíš co bych si mohla koupit a co ne.
    Mohla bys třeba natočit video TAG jak zmiňovala v komentu Verča. A něco na sebe prásknout :) A nebo taky jak ty nakupuješ kosmetiku atd :) A nebo bys mohla udělat video o tvé BEST kosmetice..:) Ráda se na ně kouknu :)
    Jinak já se o ruce a nožky starám,zítra jdu na pedikůru a moc se už těším,jak se mi nožky odpočinou :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo a 7 smrtelných hříchů TAG bys mohla udělat :) Viděla jsem to u jiných blogerek a bylo to zajímavé :) A zajímá mě jaký ty máš na kosmetiku názor :)
      A krásné dárečky pro výherkyně ;)

      Delete
    2. Evi proc nemam email? splnila jsi vsechny 3 body, tak sup :)

      Delete
    3. ehik@seznam.cz A je tu Miško :)

      Delete
    4. dobre, super, vse splneno, pocitam dva komentare :)

      Delete
  2. Ahoj :)) Videa jsem dneska už chválila jako "zabijáče" nudy:D:))Určitě to neříkám jen kvůli výhře :D:), ale si mi sympatická a baví mě tvoje povídání. Zařadila jsem Tě mezi moje oblíbenkyně a sleduju všude možně:D:) Každopádně přeju ještě více pravidelných čtenářů, odběratelů :)) A ať tě to dlouho baví :)) protože tohle je nejlepší motivace.:)).. Btw. tvoje naušničky pecka !!:)
    karin.halfarova@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji. zabijace se mi vryli do pameti :D :D preji hodne stesti :))

      Delete
  3. musim povedat,ze z teba neskutocna energia a rada sa na teba divam...a uplne je na tebe uprimne vidno,ako ta skutocne tesi,ze mozes nejake baby obdarovat.mas moj obdiv! :))

    ReplyDelete
  4. druhy komentar: tesim sa na dalsie videa :)) nech sa ti dari :* email: vagask.petra@gmail.com

    ReplyDelete
  5. A druhý komentář :D nechtěla jsem ho psát :D ať to nevypadá "nenažraně" :DD, ale ve videu si říkala, že tě to potěší:D Tak proč ne .. Tak tedy 2 komentář :D.. Čestně přisahám, že všechny 3 body dobrovolně splňuji :D:)))..karin.halfarova@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. no jasne, to musi byt :) ja bych bojovala jako tygr :D nazrana nenazrana :D :D

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Supeer.. Jsem odběratelem na Youtube, je i LIKE u Facebook stránky a čtu tento blog!.. Jinak toč videa dál, určitě ti to jde.. I kdybych nic nevyhrála tak mi to nevadí.. Není hlavní vyhrát, ale zúčastnit se ..Jsi super.. :).. (Ber toto jako druhý komentář) ;D
    e-mail: Ashley01Tisdale@seznam.cz (starej e-mail.. ;D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bariisku, jeste musis byt pravidelnym ctenarem, viz vpravo followers a bude to vse :) preji hodne stesti :)

      Delete
  8. super si šikulka, vidět na tobě že tě to baví. Pokračuj v tom. kisova.z@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji moc :) aby jsi byla ve slosovani, prosim musis splnit pravidla, byla by to skoda. dekuji :)

      Delete
    2. na fb je to ok, ted uz jen tady kliknout vpravo na followers a je to ;) preji hodne stesti :)

      Delete
  9. Supr videa :) Avon mam ráda tak proc nekoukat :) Jinak mě by se líbilo video 7 smrtelných hrříchů.
    Housenka45@gmail.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. urcite toto video natocim :) nezapomen splnit alespon prvni dve podminky, aby jsem te mohla dat do slosovani ;)

      Delete
  10. Ahojky jsem rada, ze se konecne vystkytl nekdo koho to opravdu bavi a vi o cem mluvi. Jsem rada, ze jsem na tebe narazila prostrednictvi youtube.com. Mohla by jsi udelat videjka typu- nahe liceni, liceni bez zrcadla...Na youtube.com jsem jako klára Nováková. Dekujeme za takove odmeny :-).
    k.fritschova@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji za nazor Klarko. Liceni bez zrcadla, no tak to bude mazec, to se pobavite, protoze ja jsem slepa i tak :D jinak musis splnit i druhou podminku souteze, musis me odebirat tady na blogu. :) tak aby jsi to nepropasla, byla by to skoda ;)

      Delete
  11. Pisu druhy komentar, odebiram na Facebooku :D Vsechny tri body splnuji...:-)Klárka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klarko a jak te mam tady na blogu? mam 6 odberatelu a nevidim te mezi nimi. ty jsi Kendra? dekuji za info

      Delete
    2. Ahojky jsem tu jako klára Nováková. Dekuji za pripomenuti.

      Delete
  12. Ahojda :-) Jsou to moc krásné ceny,tak doufám,že se na mě štastí usměje :-D Mám moc ráda tvá videjka a tak doufám,že s nimi jen tak nepřestaneš :-)

    ReplyDelete
  13. + přidávám druhý komentář za sledování na Facebooku. Tak tedy můj email zní : ABRYST@seznam.cz

    ReplyDelete
  14. Ahojky :)) Super giveaway a krásné ceny ! :)) Splňuju obě pravidla. Mimochodem ty tvoje náušnice jsou boží ! :)) Miluju tvoje videa a určitě ti přeji více pravidelných čtenářů ! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji za pochvali :) a preji hodne stesti ;)

      Delete
  15. Píši druhý komentář za sledování na facebooku :D Jinak určitě můžeš natočit soukromější video(a),ráda bych se na ně koukla :D E-mail SuperTessiTess@seznam.cz :D Přeji hezký zbytek dne a hodně soutěžících ! :))
    Terezie

    ReplyDelete
  16. Na tvá videa jsem narazila před pár dny. Hledala jsem nejprve nějaké zahraniční blogerky, protože jsem si vůbec nebyla jistá, jestli v čr(nebo v uk,česky mluvící) žije nějaká slečna, která umí mluvit a ví o čem mluví. A narazila jsem na tebe. Tvá videa jsou skvělá, jsi sympatická. Tvá videa o líčení/výrobě naušniček (kterou se taky zabívám) mně nehorázně baví a užívám si každou minutku. A co bych u tebe ráda shlédla? Baví mně různé tagy, ať už když je děláš sama nebo s přítelem/kamarádkou/mamkou aj. Taky se mi líbí mnohé DIY návody nebo něco ohledně líčení (várazné líčení, nude líčení, aj). Tak to by bylo ode mně všechno. Třeba se na mně i štěstí usměje :o) Měj se!.)

    BM
    The-problems.blog.cz
    (baruncik@atlas.cz)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrozne moc dekuji za podporu. takova videa urcite natocim :) a i tobe preji hodne stesti

      Delete
    2. Baru vubec nemuzu najit, kde te muzu sledovat na blogu?

      Delete
  17. Nyní píši druhý komentář, protože jsem Tě už i nějakou dobu sleduji na facebookové stránce (Baru Stalmachová). Měj se:))

    ReplyDelete
  18. skusím :) jinak na fb tuším že jsem dala odběr:) luciana5554@seznam.cz pokračuj v tom co děláš jsi fakt super a videa ještě lepší :) krásné ceny ..tak připojím se do giveaway taky :) je to o štěstí ;) Ale že bych vyhrala(pochibuju já v ničem nevyhrávám)Ale za zkoušku nic nedám :) tak přeju všem štěstí a tebe krásný den :))měj se ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preji ti stesti :) a dekuju za podporu

      Delete
    2. ano, like na fb je, takze mas 2 komenty :)

      Delete
  19. Jááj! Ty jsi teda pěkně zakomplexovaná piča! Co to jako má bejt?? Jestli si myslíš, že jsi nějaká pěkná mladá slečna, co alespoň vypadá že se o sebe stará, tak to asi nemáš zrdcadlo! Proboha ženská, vždyť Ty nejsi zádná "beauty and fashion" expertka! To i ty malé holky, co vypadají že tahají mámě líčidla, to umí víc než Ty! Vypadá to strašně trapně jak ukazuješ ty líčidla (mimochodem, vše "Made in Avon" :DD) které si na sebe stejně ani nemusíš brát, vždyť to ani nejde vidět! A taky se strašně musím smát (:D) jak pořád děláš jak už neumíš česky, a že si nevzpomeneš jak se to říká česky, atd.. Ježiši!! Za to by ses spíš měla stydět, že neumíš pořádně svůj mateřský jazyk a je to neuveřitelně směšné, jak se snažíš o ten "děsně cool" rádoby ingliš přízvuk... :D A taky je dost ubohé, jak pořád mluvíš o tom, jak jsi v Anglii, a že u vás v Angli.. a bla bla bla! Proboha! Nemusíš se tak vytahovat!! V dnešní době je zde mnoho lidí z ČR, já nejsem výjimka.

    Běž si raději pořádně zašoustat, jestli teda máš s kým, a nespamuj nám YouTube, když je to celé strašně ubohé! Nepotřebujeme vidět, jak si někdo takhle vynahrazuje komplexy, vždyť v reálu musíš bejt taky posraná z každýho pohledu kterej na Tobě přistane, jo jo.. ono takhle virtuálně je to mnohem lepší co? Jdi doprdele, nic neumíš a je to odporný, jak máš nos "nahoře" a děláš strašnýho machra! Nula jsi!! NULA! Akorát posraná zakomplexovaná nula, a z pohledu na Tebe se člověku udělá šoufl! Kdyby jsi si tohle všechno odpustila, tak bys nevypadala tak nesympaticky

    PS: Určitě máš za co děkovat.. :D Vážně, přízeň, návštěvnost atd. je vážně obrovská :D To i Karel Novák z Horní Dolní, by měl vyšší návštěvnost :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele ty kravicko jedna.jedinej, kdo tady ma komplex jsi nejspis ty. A ty jsi dalsi utvrzeni toho, ze v UK jsou Cesi zmrdi :)
      Jen tak pro zajimavost, s pritelem budem mit v zari vyroci 10 stastnych let, tak se hod do klidu a starej se o sebe. Pro tvou ulevu, zapomen tento blog. Nerada bych, aby jsi ho svou spinou kazila mym ctenarum nebo te nahlasim :)) Kazdy nepouziva takovou slovni zasobu jako ty ;)

      Delete
  20. U těhle servrů kde je možné psát příspěvky je nejlepší to že se tu člověk pobaví nad inteligencí některých lidí kteří se ukáží v pravém světle , jak jsou vychovaní a kolik slušnosti a rozumu pobrali.
    Bravo ladies ty jsi to dokázala na jedničku být Tvou příbuznou známým či kýmkoliv a toto si přečíst styděla bych se !!!!
    Ono se ne nadarmo říká podle sebe soudím Tebe že ??!!
    Míša je suprová ,sympatická ,inteligentní hezká holka s charakterem ,která dělá svou práci tak jak má a s radostí, a něco ve svém životě dokázala , určitě ze sebe nikde nedělá hogo fogo nebo cokoliv z výše uvedeného !
    Nejlepší na tom je že to napíše člověk bez úvodního pravého fota aby se ostatní uživatelé mohli přesvědčit o její zmiňované kráse!!
    Někomu zřejmě dělá dobře se snažit lidi urazit ponížit někdo se ale jen tak od někoho nenechá.Když už se opírám o mateřský jazyk tak si překontroluji svůj pravopis a nebo mlčím nikdo není neomylný jen pak poukážeš na sebe .
    Nad takovými je lepší se pousmát a být nad věcí ona ZÁVIST JE SVIŇA A DOKÁŽE SPOUSTA VĚCÍ!!
    Míšo buď nad věcí a jen tak dál takováhle ...... Ti nestojí za písmenko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vsak jsem se alespon zasmala :D mas ve vsem pravdu. rozhodne mi za zminku ani nestoji. Mazat komentar nebudu, aby ty normalni lidi videli, co jsme za Cesky narod. Jak jsem v te cizine, tak se zacinam pomalu stydet, ze jsem Ceska. Je to smutny

      Delete
  21. Souhlasím Miško nech to tu ať se i ostatní pobaví .
    Už se nedivím že se všude říká Češi udělaji všude akorát ostudu.
    Omlouvám se za anonym ale ty mě znáš víš kdo jsem ;) nechci se všude logovat jen pro pár příspěvků .
    Pá a hodně zdaru kočko

    ReplyDelete
  22. VIDEJKA DĚLEJ DÁL!
    Není člověk ten, aby se líbil lidem všem.
    Darina asi nemá nic jiného na práci a nejspíš si léčí sebevědomí tím, že uráží jiné! Nemá cenu se s takovým člověkem zabývat. Kritizovat umí každý.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji za podporu. Urcite budu pracovat na blogu dal :) jinak se nezapomen zapojit do souteze, vsechny podminky uz splnujes, tak sup dva komentare s emailem ;)

      Delete
    2. nebo vlasnte uz jen jeden ;)

      Delete
  23. Ahoj takže na YouTube jsem odběratelka už déle na blogu jsem nebyla už jsem a na FB už též jsem tak snad je splněno vše jak si říkala ty videa ze soukromí tak určitě natoč. Já vždycky když vidím tvé nové video tak musím koukat i když nemáš nové tak si opakuji ty staré máš hrozně příjemný hlas a vždycky se skvěle pobavím. email radiokajicek@email.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to je hrozne mile :)) budu se snazit tocit vice, jen potrebuji trosku vice podpory od pritele :(

      Delete
  24. Píšu druhý komentář ještě mě napadá jestli by jsi nemohla natočit nějaké tagy třeba No mirror make up atd. U toho se vždy hrozně bavím. No nevím už moc nápadu nemám jen chci říct že ty ceny jsou skvělé a že ti nějaký z prominutím kravička nahoru napsala že jsi zakomplexovaná tomu se musím jen smát spíš ona je protože kdyby nebyla tak má svůj rozum ale asi se natolik nudí že musí otravovat lidi co se o něco snaží at si stoupne ona za kameru a ukáže se. Takže s toho si nic nedělej vím že si s toho nic neděláš ale opravdu se na to vykašli byla bych nerada kdyby j si kuli takovýmhle kravkám skončila ahoj mám tě ráda email radiokajicek@email.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji Karolinko :) Ja si zacinam myslet, ze je to nejaka kravka, ktera me zna a chce mi uskodit vis. jinak opravdu nevim, kdo by si delal takovou namahu s takovymi keci. to je opravdu k smichu :)

      Delete
  25. jsem tu :)))hanka@ktkadan.cz
    jooo jinak p.nebo slečna Darina je opravdu velký KOMLEX...má problém sama se sebou:))jinam Míšo jen tak dál.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji Hani, nezapomen odber na you tube ;) hodne stesti

      Delete
  26. Ahoj, takže sleduju na youtube a tady. Na videa se vždycky hrozně těšim. Napadlo mě že by si časem mohla udělat video o tvých vlasech. Takže určitě toč dál a na pitomý komentáře se vykašli =)
    ejuna61@seznam.cz

    ReplyDelete
  27. Á druhý komentář =) na FB tě sleduju jako Veronika Račická. Jinak se těším na pokračování seriálu o Anglii, zatim pa
    ejuna61@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji :) 2. dil uz je na svete ;) uz se nahrava

      Delete
  28. Kačka Spisarová30 June 2012 at 15:29

    Máš strašně krásný videa i blog :)
    Strašně ráda se na ně dívám a ráda tě poslouchám :)
    Si Hrozně milá a charizmatická.Jsi moje oblíbenkyně.Jestli se tvoje videa někomu nelíbí, tak na to kašli, protože se vždy najdou lidi co budou kritizovat a hlavně závidět ;)
    A to neříkám jenom kvůli soutěži! :))
    Jen tak dál!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji, tohle opravdu potesi :)

      Delete
    2. ahoj , mám moc ráda tvoje videa a ráda čtu tvůj blog :D vzhledem k tomu , že mi je 15 zatím ještě nemůžu , ale velmi vážně uvažuji o studiu na vysoké škole v anglii .. děkuju teda za video o anglii :D můj email je nezbedovak@seznam.cz

      Delete
  29. Kačka Spisarová30 June 2012 at 15:29

    A mám ještě nápad na video :)
    Líčení bez zrcadla :)))
    SpisarovaK@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. no to dopredu upozornuju, ze to bude katastrofa :D :D

      Delete
  30. píši druhý komentář za sledování na fb :)

    ReplyDelete
  31. Super GA :)
    Sleduji na Youtube i blog (ten už delší dobu)

    Majdikr@seznam.cz

    Moc se těším na další videa :)

    ReplyDelete
  32. super giweaway :) všetko splnujem :)
    k.malatinova@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Aááá facebookový komentář. :)
    zejzen@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Videa i blog super! :)
    janca.lt@seznam.cz

    ReplyDelete
  35. A z lidí jako je Darina si nic nedělej. Nikdy nepochopím, co z takovýchto komentářů tito "lidé" mají...to je hrozná ubohost.
    janca.lt@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky to nepochopim :) a dekuji za prizen

      Delete
  36. Sleduji tě na youtube i tady na blogu (obojí Karamella.Candies).
    Mail: karamella.candies@seznam.cz

    Děkuji ti za pěkná videa :) a kašli na Darinu, která si tu udělala přede všemi hezký obrázek lidské ubohosti a zakomplexovanosti.

    ReplyDelete
  37. holky, moc dekuji za podporu. bohuzel mam rozbity net, tak tu nejsem. ale giveaway stale plati do 5.7. ale omlouvam se, kdyz se prodlouzi vyhlaseni. dekuji za pochopeni :)

    ReplyDelete
  38. nezapomente holky me odebirat tady na blogu. musite kliknout na followers a potvrdit odber, jinak nemuzu vas zaradit do souteze, tak si to osefujte kocky ;)

    ReplyDelete
  39. Máš úžasný videa.Vždy mi v nich poradíš,co si mám při další objednávce Avonu kopit.Za to velké díky.Jseš strašně sympatická a vždy mě zvedneš náladu.Doufám,že budeš točit videa ještě dlouho.A mohla bys někdy udělat třeba:Moje nejlepší produkty,které vlastním,dále třeba Propadáky a zajímal by mě i 7 Deadly Sins Of Beauty TAG.
    e-mail:misamikulaskova@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. a na youtube jsem:Tenzei12 a jako pravidelná čtenářka jsem Miska11.com

      Delete
    2. dekuji za pochvalu :) nejlepsi produkty urcite budou, propadaku moc nemam, ale pojmu to neco jako neeee az tak oblibene produkty :))

      Delete
  40. zizkozuz@seznam.cz

    Krásný ceny si vybrala :)
    Strašně miluju tvoje videa. Vždycky si z nich něco odnesu :)
    Jinak na YT bych tě měla sledovat jako zizkozuz :D

    ReplyDelete
  41. jsi moc sympatická :), kdyžtak mám nový blog tak se můžeš podívat http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

    Jinak se moc těším na tvoje další videa :)

    kunikovam@seznam.cz

    ReplyDelete
  42. a ta toaletní voda vypadá luxusně :) určitě krásně voní :)
    FB : Míša Kuníková

    kunikovam@seznam.cz

    ReplyDelete
  43. FB: Hyblerová Raduška
    E-mail: hyblerova.raduska@centrm.cz
    Tvůj blog sleduji deně, moc se mi líbí. Takže to není pro mě problém se dívat na tvůj blog každý den. Krásné výhry. A naušničky se ti velice povedly. :) Pá Raduška

    ReplyDelete
    Replies
    1. to je krasny, dekuji :) skoda, ze neprispivam kazdy den, aby jsi mela co cist

      Delete
  44. * Email : hyblerova.raduska@centrum.cz :)

    ReplyDelete
  45. Ahoj =) nemám zdání jestli jsem to stihla ale vzpomněla jsem si na tebe jako čtenářku mého blogu a dívám se dívám a nějak ses v těch videích rozjela =) budu se těšit na tvá další videa! =)

    Hanysek.w@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeee, no to je ale pocta. Takova Blogerka s velkym B.. dekuji Hani :)

      Delete
  46. Máš super videa! :)
    katul.d4@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Přidala jsem i na fb .. :)
    katul.d4@gmail.com

    ReplyDelete
  48. krásná giveaway a samozřejmě i krásný blog :)
    sleduji tě všude krom FB, protože ten nemám :/
    víc by se mi líbila výhra č.2 :)
    veronika.penkava@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verusko, ja se moc omlouvam, ale Giveaway trvala do 5/07, takze te nemohu zaradit do slosovani. je mi to lito, ale nechtela bych potom pusobit jako lharka a podvodnice. Vis jak nekdy dovedou lidi byt zli. Ale niceho se neboj. Zanedlouho bude Giveaway dalsi ;)

      Delete

Dekuji za vas komentar :)